Hur kan man stötta Lugnetstugorna? Det finns tre sätt: Hyra Lugnet, hjälpa till, skänka pengar.

Använd Lugnetstugorna! Ska din förening ha årsmöte eller föreningsträff? Behöver du en lokal för ditt lajv? Söker du lokal till din fest? Att stugorna används är det avgörande för att dom skall kunna finnas kvar. Och vad gör det för nytta att stugorna finns om dom inte används!

Har du tid att hjälpa till? Genom åren är det en imponerande mängd ideelt arbete som har hållit stugorna öppna och tillgängliga. Det kommer även framöver behövas personer som är beredda att hjälpa till med att sköta om stugorna. Om du är intresserad av att hjälpa till ta kontakt med Lugnetansvarig.

Bli Lugnetsponsor eller ge föreningen ett valfritt bidrag! Det kostar i runda slängar 50 000 kr om året att driva och underhålla stugorna. Då uthyrningarna i dagsläget inte räcker för att täcka den kostnaden är vi väldigt tacksamma för dom bidrag vi får. Har ni fått ett överskott från ert arrangemang eller vill ni ändå hjälpa till så att stugorna finns kvar? Överväg att göra en donation! Föreningens bankgiro är 5198-8822 och föreningens Swishnummer är 1234656203.

Kostnaden för Lugnetsponsor är i princip 100 kr per månad, det vill säga totalt 1200 kr. Utöver vår tacksamhet får man som Lugnetsponsor 10% rabatt när man hyr Lugnetstugorna.